Det ble sagt at han, hvis han var presidenten, ville kunneada

Robert Mueller er overreaching og trumpet har makt til å brenne ham

canada goose norge forhandler President Trump mener at justisdepartementets spesialråd Robert Mueller har gått for langt i sin sonde om potensielle bånd mellom Trumps kampanje og russiske forstyrrelser i valget i 2016, sa talsmannen for det hvite hus, Sarah Sanders, tirsdag. canada goose norge forhandler

Forbundsagentene raste kontoret til Trumps advokat Michael Cohen på mandag etter en henvisning fra Mueller. Målingen av Cohen førte til et rasende svar fra Trump, som sa på mandag at raidet representerte et ‘angrep på vårt land. ‘Har FBI Raid On Trump Advokat Cohen Mean Attorney Client Privilege Er’ Dead ‘?

canada goose importør norge Spurt om Trumps kommentarer, sa Sanders på et vitboks briefing på tirsdag at Trump ble frustrert av spesialrådets undersøkelse. canada goose importør norge

canada goose dunjakke ‘Vi har blitt informert om at presidenten har absolutt muligheten til å gjøre den beslutningen,’ sa Sanders. Hun ville ikke si at det skulle vurderes å skyte Mueller. canada goose dunjakke

canada goose salg Det hvite hus og Trumps advokater har tidligere sagt at Trump ikke hadde tenkt å skyte Mueller. Legislative leaders, inkludert House Speaker Paul Ryan, R Wis., Har sagt at de har fått forsikringer om at Mueller s jobben er sikker. canada goose salg

Trump dined tirsdag kveld med Harvard advokat Alan Dershowitz, rapporterer New York NPR s Mara Liasson, som nådde ham på telefon tirsdag. Til tross for utviklingen i Mueller undersøkelsen, sa Dershowitz han var der for å snakke han har tidligere gjort med Trump og diskuterte ikke uk Mueller-undersøkelsen. Det ble sagt at han, hvis han var presidenten, ville kunneada Dershowitz, som har oppstått på nyhetskritisk kritikk av undersøkelsen, sa at presidenten ikke virket sint eller distrahert. Han nektet å si hvem som deltok andre middagen.

canada goose norge Ty Cobb, det hvite husets advokat som arbeider med den spesielle rådsundersøkelsen, har ikke svart på NPR-forespørsler om kommentar til Muellers fremtid siden Cohen-raid. canada goose norge

canada goose outlet norge Under Justice kan en spesiell advarsel bare bli sparket for ‘god sak’, og noen juridiske eksperter sier at for å fjerne Mueller, måtte Trump gå gjennom Rosenstein, hvem utnevnt Mueller etter generaladvokat Jeff Sessions tilbakekalt seg fra undersøkelser av 2016-valget. canada goose outlet norge

Trump hadde harde ord canada-goose-jakker for Sessions og Rosenstein mandag, men Sanders ville ikke si om Trump ville ta noe for å flytte dem fra innleggene sine.

Trump canada goose klær uk forsøkt forsøkt å brenne Mueller i fjor sommer, men White House rådgiver Don McGahn nektet å gå med. Trump avviste rapporten som ‘falske nyheter’.

canada goose norge nettbutikk Demokrater krever lovgivning canada goose norge nettbutikk

canada goose norge nettbutikk ekte Trumps kommentarer på mandag spurte topp senatdemokrater om å fornye sine samtaler for å passere topartslovgivning for å beskytte Muellers jobb. canada goose norge nettbutikk ekte

canada goose jakke oslo ‘Vi demokrater oppfordrer våre republikanske kolleger til å jobbe med oss ​​nå for å passere lovgivningen for å beskytte hans etterforskning og avta en konstitusjonell krise som ville være ødeleggende for dette landet. La oss ikke vente til det er for sent, ‘Schumer sa.’ Criminal Cabal ‘? FBI frykter politiske anfall kan være et virkemiddel for feltagenter canada goose jakke oslo

canada goose jakke Det er flere bipartisan senatregninger ment å beskytte Mueller. Sens. canada goose jakke

canada goose billig Hvis dommerne regjerte fyringen, canada goose outlet var uten grunn, kunne spesialrådene straks gjenopprettes. canada goose billig

GOP-ledere har opprettholdt at Muellers undersøkelse bør løpe sin kurs uten forstyrrelser, og at det ikke er behov for å gå videre med lovgivningen for å beskytte Mueller fordi de ikke tror at presidenten vil gjøre noen tiltak for å skyte ham.

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *