Forventet den forrige bue for å komme videre her

LinuxLeafFan u

canada goose herre LinuxLeafFan5 pointsubmitted for 26 dager siden canada goose herre

canada goose canada goose jakke jakke Hollywood stil skriving / arrangementer og canada goose billig temaer er det jeg ikke liker om Batman Rebirth. Det er ganske gjennomsnittlig, spesielt sammenlignet med den nye 52-løp. canada goose jakke

canada goose jakker herre Jeg kunne se folk foretrekker denne typen Batman, men jeg kan bare lese den uten å tenke på hvor stor Owls, Family of canada goose outlet norge Death, Zero Year, etc canada goose norge nettbutikk var. canada goose jakker herre

canada goose jakker dame Jeg mener, egentlig, bare tenk på Batman Rebirth og hvor mye detektive canada goose i norge arbeid eller forbrytelsesløsning oppstår. Jeg tok bare de første volumene for en anstendig Bane story Arc og slipset med The Flash. Samlet ganske skuffende. Beste delen av det er Catwoman. Jeg liker faktisk Batman / Catwoman canada goose norge dynamikken. Det kommende ekteskapet går tilbake til Hollywood-skrivingen jeg foreslo ovenfor. Det kan være underholdende et øyeblikk, men det dekker egentlig bare opp for grunne historien. Jeg forventer at skilsmissen skal være en enda større vits. canada goose jakker dame

canada goose LinuxLeafFan2 poengtappes for 27 dager siden canada goose

canada goose norge Hei, jeg er også en fin ny samler. Startet for omtrent to år siden. De fleste av mine anbefalinger vil være nye 52 eller kjørte sammen med ny 52. canada goose norge

Hvis du liker GL, må du helt sjekke ut pre-flashpoint-stoffene / u / det meste.

Jeg kan snakke mye om gjenfødelse. Jeg leser bare en håndfull gjenfødte ting.

Jeg vil foreslå nye 52 Justice League-volumer 1 9, så vel som Forever Evil-slipset. canada goose norge forhandler Det var episk og også bånd i opprinnelsen til Jessica Cruz. Jeg tror også sterkt på at alle skulle ha Kingdom Kingdom Come i deres samling.

For mer Superman (jeg er ikke ekspert, leser og samler fortsatt), sjekk ut Red Sun (elseworld-historien) og The Men of Tomorrow. Lex Luthor: Man of Steel er canada goose importør norge en flott historie fra Luthors perspektiv.

canada goose jakke herre Hvis du vil komme inn til Batman, er Snyder New 52-kjøringen fantastisk IMO. Rebirth er ok fra det jeg leser (akkurat ferdig jeg er Bane), men jeg foretrekker Snyder skriving og Capullo kunst. canada goose jakke herre

Wonder Woman vols 1 4 (og kanskje 5, kan huske) var fantastisk.

canada goose victoria parka Hvis du vil prøve noe annerledes (magi og horror), sjekk ut Swamp Thing vol. 1,2,3. Dyrmannen løp skal være nært knyttet til dette, men jeg har lest det selv, så jeg kan kommentere. canada goose victoria parka

Sammen med flere forskjellige ting, sjekk ut Constantine: The Hellblazer. Jeg nøt virkelig denne historien. Konstantin er en flott canada goose salg karakter, og jeg vil ganske mye lese noe han viser seg i.

I tillegg er jeg Vampyr og Justice League Dark veldig kult og har litt slips. Jeg leste alt jeg Vampyr og det var veldig canada goose norge nettbutikk ekte bra / episk. Når det gjelder JL Dark, leser jeg bare volum 1 og 2.

Anyways, det er mange flotte ting der ute i DCU. Ikke vær redd for å canada goose dunjakke holde tritt med hva hip / nytt. For mange tegn er det beste stedet å starte, ny 52 IMO.

canada goose salg For utenfor DC Comics har jeg interesse for Hellboy, Witchfinder, Daredevil og Judge Dredd. Kan bare anbefale noe enda siden det så lite tid og så mye å lese. Trenger noen comixology salg å ta noen av disse på de billige og noen kjøp 2 få 1 gratis salg på fysiske handler. canada goose salg

Plukket opp harddeksjonsversjoner av Død av familien og Superman Unchained. Gikk også Batman: The Long Halloween, Superman: Red Sun, Hellblazer: The Inspiration Game. Til slutt grep han vol 1 og vol 2 av New 52 Future End. Ikke listet er vols 1 7 av Dommer Dredd Jeg grep digitalt.

canada goose dame Les gjennom Hellblazer og var litt skuffet. Forventet den forrige bue for å komme videre her. Gjett jeg må vente litt lenger for det. canada goose dame

canada goose outlet Superman Red Sun var flott. Gjort at jeg vil ta litt mer Superman med en gang, så jeg gikk tilbake til butikken neste dag og grep Superman canada goose jakke oslo Unchained. Haven hadde en sjanse til å komme inn på den ennå. Kan starte i morgen. canada goose outlet

Jeg skjønner at jeg allerede har paperback-eksemplaret av Death of the Family. kommer til å finne noen å ta den av hendene mine. 30 poeng opprettet 1 måned siden

canada goose jakke dame I det lange løp har den nye 52 og det published here https://www.canada-goose-jakker.com canada goose norge estetikk nesten blitt fullstendig forlatt til fordel for gjenfødelse. Mange av de animerte filmene ble endret for å reflektere den nye 52 som begynner med Justice League War, men jeg tror vi skal se dem skifte vekk fra denne spesifikke animerte inkarnasjonen. canada goose jakke dame

canada goose victoria Denne filmen ser bare ut som en reimagining av Superman Death, med unntak av utseendet og støttespillet av den nye 52 Justice League. Superman vil mest være som Superman fra tegneserien, hvor foreldrene hans er i live, og han har et forhold til Lois, men han ser ut som nye 52 supes. canada goose victoria

canada goose trillium Hvis det hjelper, tenk det som et blikk på hvordan historien skjedde en ny 52 Superman og Post Crisis Superman ble slått sammen i en historie med en historie av Mxyzptlk canada goose trillium.

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *