Det er den største tingen noen by forplikter seg til

Coe trygg 2016 Rio Games vil være suksess

canada goose i norge Sebastian Coe, mannen som hjalp med å mastere OL i London 2012, sier at Rio de Janeiro utvilsomt vil møte utfordringer i opplæringen til 2016-spillene, men er overbevist om at arrangementet vil bli en suksess. canada goose i norge

canada goose norge nettbutikk ekte Sebastian Coe, leder av canada goose utløp oss organiseringskomité for OL i London, står med sin Laureus Lifetime Achievement Award i 2013 Laureus World Sports Awards, på Municipal Theater i Rio de Janeiro 11. mars 2013. REUTERS / Sergio Moraes canada goose norge nettbutikk ekte

canada canada-goose-jakker goose jakke oslo Den brasilianske byen er vert for de første spillene på det sydamerikanske kontinentet, men har kommet inn for kritikk for sin fremgang, med den internasjonale olympiske komiteen (IOC), vice president Canada Goose klær uk, sier i april at forberedelsene var de verste han hadde sett og kritisk etter planen. canada goose jakke oslo

Tenk at de går bra, sa Coe til Reuters i et intervju på tirsdag. jobber utrolig tett og de vil levere en veldig god Goose Outlet Buffalo Games.

canada goose norge nettbutikk kjenner canada goose shop uk organisasjonsutvalget virkelig godt. ingen to byer som har levert og deretter gått på å levere et nettsted har vært nærmere, ikke to styremedlemmer i organiseringskomiteene har vært nærmere, ingen to borgmestere. canada goose norge nettbutikk

canada goose importør norge borgmester) Boris Johnson og Eduardo Paes i Rio er ekstremt tett. Det er en sjelden uke hvor det ikke er en britisk delegasjon i Rio i en eller annen form, legger Coe som nå er leder av British Olympic Association og vicepresident i IAAF, den avgjørende kroppen av friidrett. canada goose importør norge

Som med fotball 2014 VM i Brasil har det vært store forsinkelser i å utvikle infrastruktur og dårlig kommunikasjon mellom regjeringen og arrangørene.

canada goose billig Coe sa at det var urealistisk å forvente at alt skulle løpe jevnt, men med opptil 80 personer canada goose outlet fra den nå avslapte organisasjonskomiteen i Rio, var det mange erfarne mennesker på bakken. canada goose billig

spiller ingen rolle hvor du leverer en olympisk lek, enten det er i Rio, Sydney, London. Det er den største tingen noen by forplikter seg til, la han til.

canada goose outlet norge burde være her som en mandag kveld quarterback tenker at dette er lett, det er det Det utfordrer en by som ingenting annet utfordrer en by, sa Coe. canada goose outlet norge

Byggearbeidere i streik står utenfor Rio 2016 olympiske park byggeplass i Rio de Janeiro 8. april 2014. REUTERS / Ricardo Moraes

er kritisk, du bringe partnerskap og folk sammen for en ekstraordinær årsak, men don aldri undervurdere hvor vanskelig dette er.

INTERNASJONAL INSPIRASJON Som en del av Londons vellykkede bud for å være vert for 2012, har Coe forpliktet seg til å nå ut til unge mennesker rundt om i verden og bidra til å inspirere dem til å delta i idrett og fysisk aktivitet.

canada goose norge forhandler Det vokste inn i The International Inspiration Program, oppgave å nå og engasjere 12 millioner barn i 20 land, samt å påvirke beslutningstakere. canada goose norge forhandler

En rapport utgitt tirsdag sa at programmet hadde nådd mer enn 25 millioner barn og over 250.000 lærere, trenere og ledere i land som India, Storbritannia, Indonesia og Nigeria.

canada goose norge ikke overrasket, men jeg lettet det uavhengig av at vi hadde vårt arbeid validert og det viktige, sa Coe, en dobbel olympisk mester og leder av International Inspiration. canada goose norge

canada goose salg flott ting om disse programmene er at du alltid trenger å finjustere, du må virkelig forstå hva som fungerer og hva som fungerer, hva er beste praksis i Vancouver. canada goose salg

canada goose jakke er akutt bevisst startet vi med et relativt beskjedent mål på 12 millioner barn i 20 land innen 2012, la Coe til. canada goose jakke

slags fikk til 13 millioner med et år å gå før åpningsseremonien og å ha opptil 25 millioner som enten er påvirket eller engasjert i høykvalitets kroppsopplæring eller sportsaktivitet er fantastisk.

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *